• Jo De Boeck

    Zaakvoerder

    Hoofdatelier

  • Goedele Lambeet

    Hoofd interieur

Geschiedenis

Hout was van jongs af aan de passie van Jo De Boeck. Op zijn twaalfde maakte hij zijn eerste kastje. Nochtans ging het professioneel eerst een heel andere richting uit en koos Jo voor de sociale sector. Pas nadat hij zijn vrouw Goedele Lambeets, een interieurarchitecte, leerde kennen, kreeg de droom van een eigen meubelmakerij, echt vorm.

Jo De Boeck schoolde zich om tot meubelmaker en deed praktische ervaring op. In 1993 kon hij een bestaande meubelmakerij overnemen in Humbeek. De éénmanszaak ʻMeubelcreatie Jo De Boeckʼ was geboren. Jo en Goedele zijn niet alleen privé partners maar vormen ook een hecht team in de meubelmakerij. Een idee ontstaat: Goedele werkt het uit tot een concept waaruit een tekening volgt. Jo voert alles nauwgezet uit en zet die tekening om in een meubel. Zo ontwikkelden zij een eigen hedendaagse stijl waarbij een hoogwaardige afwerking ervoor zorgde dat het meubel ook echt ʻafʼ was.

Ontwerpbureau

Onze binnenhuisarchitecten verzorgen het eerste contact met de klant of architect. Ideeën worden samen besproken, kleuren gekozen en materialen uitgezocht. Belangrijke uitgangspunten zijn de smaak van de klant, zijn budget en het bestaande interieur.

Atelier

Ambacht en techniek vinden elkaar in het atelier. De combinatie van degelijk opgeleide vakmensen met ervaring en moderne computergestuurde machines zorgen voor een perfecte uitvoering van de meubels.

Lakkerij

Een perfect uitgevoerd meubel verdient ook een feilloze afwerking. Grondig opschuren en professioneel aflakken geven het eindresultaat een meerwaarde.

Plaatsingsdienst

In het atelier wordt alles zoveel mogelijk vooraf gemonteerd. Zo verkorten we de installatietijd bij de klant thuis. Het plaatsingsteam maar ook Jo zelf plaatsen het meubilair. De zorgvuldige voorbereiding en de nette afwerking zorgen voor een mooi eindresultaat en tevreden klanten.